top of page

OVER JOYEUX

JOYCE DENIE | WEDDINGPLANNER | EVENT COORDINATOR

Heb je het razend druk en weet je niet waar te beginnen voor de organisatie van jullie huwelijksdag of volgende event? Of wens je een stijlvol, én vooral origineel feest, maar heb je geen inspiratie? Misschien heb je enkel nood aan professioneel advies om de puntjes op de i te zetten? Of gewoon een enthousiaste host die de gasten pampert en professioneel begeleidt?

 

Wellicht kan je dan overwegen JOYEUX onder de arm te nemen.​

Wat kan je van JOYEUX verwachten? Een a-tot-z-aanpak met enerzijds een uiterste professionele maar anderzijds een echte "down to earth" mentaliteit. Een open en transparante communicatie en aandacht voor jullie wensen wordt tevens hoog in het vaandel gedragen.

Styled Shoot Joyce-1.jpg

"Meer dan 12 jaar heb ik ervaring met het organiseren van meerdaagse internationale evenementen. Ik realiseerde de voorbije jaren prachtige projecten in binnen- en buitenland voor tal van bedrijven en multinationals. Daarnaast deed ik reeds ervaring op als freelance weddingplanner en ben ik sinds januari 2017 zelfstandig actief. Door mijn ervaring in de reissector ben ik tevens jullie ideale partner-in-crime voor destination weddings.

 

Mijn passie voor het creëren van once-in-a-lifetime belevenissen en mijn liefde voor alles wat esthetisch mooi of interessant is, leidde tot de oprichting van JOYEUX. 

Mijn klanten wil ik laten proeven van het hoge kwaliteits- en serviceniveau dat ik te bieden heb. ​Persoonlijk contact en het nastreven van jullie wensen primeert bij een feilloze planning en een vlot verloop van jullie droombruiloft of -event. 

Ik heb de 'goesting' die veelgezochte 'extra mile' te gaan om mensen gelukkig te maken en te doen genieten van hun feest!

Graag tot binnenkort!

Veel liefs,
Joyce."

bottom of page