top of page

DISCLAIMER VOOR WWW.JOYEUX-WEDDINGS.BE

Joyeux Weddings, hierna te noemen JOYEUX, verleent u hierbij toegang tot www.joyeux-weddings.be ('de website'). JOYEUX behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

JOYEUX spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van JOYEUX. 

 

Auteursrechten / Intellectueel eigendom

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij JOYEUX. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van JOYEUX, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Verzending

Verzending in heel Europa.
Verzending duurt maximaal 7 werkdagen (behalve voor items in pre-order of handgemaakte artikelen op bestelling).
Verzendkosten voor bestellingen zijn €6.
Betalingen kunnen worden gedaan via Mollie Payments.

 

Retourneren

Wij retourneren geen artikelen. Wij geven geen geld, ander artikel of tegoedbon in ruil voor een artikel. Neem contact met ons op via een contactformulier of via e-mail (hello@joyeux-weddings.be) indien u hierover vragen heeft.

 

Overige

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen

bottom of page