top of page
Lisa & Philip-43.jpg

DESTINATION WEDDINGS

Where love meets hospitality

HAPPILY EVER AFTER
STARTS HERE.

Bij JOYEUX WEDDINGS houden we van het creëren van tijdloze, romantische ervaringen waarbij hospitality centraal staat. Onze destination weddings zijn ware belevenissen waarmee we jullie verhaal op een bijzondere en persoonlijke manier vertellen. Zo kunnen jullie de liefde vieren, omringd door diegenen die jullie het nauwst aan het hart liggen.

 

We besteden een enorme hoeveelheid liefde, moeite en tijd aan elke destination wedding en we differentiëren ons dan ook door een uiterst persoonlijke aanpak waarbij we jaarlijks slechts een beperkt aantal koppels van dienst zijn.

 

Elk wedding weekend creëren we volledig op maat en voor ieder bruidspaar gaan we op zoek naar unieke locaties en de beste lokale leveranciers die in jullie verhaal passen... of het nu gaat om een Italiaanse borgo, een Spaanse cortijo of een Franse château. Ons doel is dat jullie en jullie gasten een onvergetelijke ervaring hebben waar voor altijd over zal nagepraat worden.

82-824638_apple-phone-png.png

14 JAAR ERVARING

Nergens kan je rekenen op zoveel expertise van zowel de reisindustrie als de evenementensector én de huwelijksbranche.

39 LANDEN

Op zoveel verschillende bestemmingen hebben we reeds events en huwelijken georganiseerd.

DUURZAAMHEID

We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken daarom voornamelijk met lokale leveranciers

OPEN COMMUNICATIE

Onze mentaliteit is down-to-earth en we hechten belang aan wederzijds vertrouwen en een eerlijke, open manier van communiceren.

bottom of page