HAPPILY EVER AFTER

STARTS HERE.

Het plannen van een huwelijk brengt veel verrassingen met zich mee. Het inhuren van een professioneel planner zorgt er echter voor dat je op alles bent voorbereid. De voorbije jaren hebben we een netwerk opgebouwd met de beste not-so-obvious  huwelijksleveranciers. Mensen die hun job met erg veel passie doen. Mensen die deel uitmaken van ons all-star team dat voor jullie klaar staat - om jullie grote dag niet alleen een stress-vrije maar ook onvergetelijke ervaring te maken!

 

Kies voor JOYEUX indien jullie dromen van een feilloze planning en styling. Nemen jullie graag zelf de touwtjes in handen? Dan zijn de adviessessies misschien iets voor jullie.

Styled Shoot-62.jpg

SERVICES

PLANNING &

COÖRDINATIE

STYLING

CEREMONIE

ARRANGEMENTEN

DESTINATION

WEDDINGS

Zijn jullie op zoek naar iemand om jullie van a tot z bij te staan in de organisatie & coördinatie van jullie grote dag? Jullie kunnen volledig op JOYEUX rekenen voor een proactieve aanpak waarbij er niets over het hoofd gezien wordt.

Van het opstellen van een draaiboek tot een vlot contact met de leveranciers en zelfs de nodige logistiek: Joyce regelt het allemaal, zodat jullie zorgeloos kunnen toeleven naar jullie trouwdag.

Bovendien is Joyce de hele dag aanwezig op jullie trouwdag, mét assistent(e), om alles in goede banen te leiden. Zo verzekert zij dat jullie en jullie gasten zorgeloos kunnen genieten.

01 | PLANNING & COÖRDINATIE

trouwfotografie_miro (168).jpg
 
IsabelMaxim-2.jpg

Een feest dat jullie Pinterest-verwachtingen overtreft? Say no more! JOYEUX zorgt voor instagramproof aankleding en styling in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde en bovendien not-so-obvious trouwleveranciers met een passie voor hun vak. Met een kennis van de markt en de laatste huwelijkstrends gaan we, op basis van jullie opgedane inspiratie, samen op verkenning naar de juiste materialen voor het creëren van een coherente styling.

Naast het opmaken van een moodboard, zorgen we uiteraard ook voor een feilloze uitvoering van alle logistiek en uiteraard ook de fijne afwerking.

02 | STYLING

 

Op jullie pinterestbord hebben jullie hoogstwaarschijnlijk al een aantal ideeën gepind van tot de verbeelding sprekende huwelijksceremonies.  Een stijgende trend van niet-kerkelijke ceremonies is namelijk enorm in opmars en een persoonlijke ceremonie voelt nog zoveel intiemer aan.

Hoewel geen enkele huwelijksceremonie dezelfde zal zijn, hebben we in samenwerking met enkele fantastische partners een aantal pakketten samengesteld om het jullie makkelijk en overzichtelijk te maken.

Uiteraard bepalen we samen de kleuren, stijl en de bloemen, naargelang het thema van jullie bruiloft. Gaan jullie voor Bohemian Chic? Of kiezen jullie voor een ceremonie aan het water in Ibiza-stijl? Of zelfs eerder traditioneel? Alles kan volgens jullie eigen voorkeuren.

Uiteraard kunnen we ook bijkomende items toevoegen om het plaatje nog meer compleet te maken!

Wij werken voor de ceremonies enkel met materialen en bloemen van hoge kwaliteit!

Ontdek hier de verschillende arrangementen.

03 | CEREMONIE ARRANGEMENTEN

STYLEDSHOOTJOYEUXWEDDINGS_20200825-39.jp
 
Editorial_0249.jpg

Misschien dromen jullie er wel van te trouwen in het buitenland? Dan zijn jullie bij JOYEUX aan het juiste adres.

 

Joyce heeft in haar carrière heel wat ervaring opgedaan in de reissector én zelf wereldwijd de mooiste events en huwelijken georganiseerd. Ze beschikt over de nodige ervaring en ijzersterke connecties met lokale partners waardoor ze het organiseren van een huwelijk in het buitenland kinderspel doet lijken (al is ze achter de schermen steeds druk in de weer).

Een kennis van de reissector en affiniteit met hospitality is onmisbaar voor een destination wedding.Start dus hier jullie magische reis met JOYEUX!

04 | DESTINATION WEDDINGS