top of page

HAPPILY EVER AFTER

STARTS HERE.

Het plannen van een huwelijk brengt veel verrassingen met zich mee. Het inhuren van een professioneel planner zorgt er echter voor dat je op alles bent voorbereid. De voorbije jaren hebben we een netwerk opgebouwd met de beste not-so-obvious  huwelijksleveranciers. Mensen die hun job met erg veel passie doen. Mensen die deel uitmaken van ons all-star team dat voor jullie klaar staat - om jullie grote dag niet alleen een stress-vrije maar ook onvergetelijke ervaring te maken!

 

Kies voor JOYEUX indien jullie dromen van een feilloze planning en styling. Nemen jullie graag zelf de touwtjes in handen? Dan zijn de adviessessies misschien iets voor jullie.

Styled Shoot-62.jpg

Onze diensten

DESTINATION
WEDDINGS

FULL SERVICE
WEDDINGPLANNING IN BELGIË

COACHING &
DAGCOÖRDINATIE

Waar JOYEUX in uitblinkt, dat zijn de destination weddings. Misschien dromen jullie er wel van te trouwen in het buitenland? 

 

Joyce heeft in haar carrière heel wat ervaring opgedaan in de hospitality- en reissector én heeft zelf wereldwijd de mooiste events en huwelijken georganiseerd. Ze beschikt over de nodige ervaring en ijzersterke connecties met lokale partners waardoor ze het organiseren van een huwelijk in het buitenland kinderspel doet lijken (al is ze achter de schermen steeds druk in de weer).

Een kennis van de reissector en affiniteit met hospitality is onmisbaar voor een destination wedding. Start dus hier jullie magische reis met JOYEUX!

Vanaf €5.850

01 | DESTINATION WEDDINGS

Rustiek Bruidsboeket
1
.jpg

Trouwen jullie liever in eigen land en zijn jullie op zoek naar iemand om jullie van A tot Z bij te staan in de organisatie, styling & coördinatie van jullie grote dag? JOYEUX staat garant voor een proactieve aanpak waarbij er niets over het hoofd gezien wordt.

Van het opstellen van een draaiboek tot een vlot contact met de leveranciers en zelfs een feilloze opvolging van alle logistiek: We regelen het allemaal, zodat jullie zorgeloos kunnen toeleven naar jullie trouwdag!

Daarnaast mag je verwachten dat jullie feest alle Pinterest-verwachtingen zal overtreffen.

 

Bovendien zijn we de hele dag aanwezig op jullie trouwdag om alles in goede banen te leiden. Zo kunnen jullie en jullie gasten zorgeloos genieten.

Vanaf € 4.500

02 | FULL SERVICE PLANNING - BELGIË

2
3

Mogelijks kunnen jullie wel wat begeleiding  en professioneel advies gebruiken in combinatie met coördinatie op jullie grote dag. Dit kan in combinatie met het weddingplanning boek 'PLAN.'.

Joyce ontmoet jullie tijdens een locatie-bezoek, waarna alle reeds geplande zaken overlopen worden. Er worden bijkomende tips gegeven en er is bijsturing waar nodig.

Eén tot twee dagen voor jullie trouwdag overlopen we alles grondig via video-call .

Op jullie trouwdag zelf is Joyce tot 12 uren aanwezig om een feilloos verloop van jullie trouwdag te garanderen.

Vanaf € 1.450

03 | COACHING & DAGCOÖRDINATIE

_MG_3246.jpg
bottom of page