top of page
Lisa & Philip-43.jpg

DESTINATION WEDDINGS

Where love meets hospitality

HAPPILY EVER AFTER
STARTS HERE.

Bij JOYEUX WEDDINGS houden we van het creëren van tijdloze, romantische ervaringen waarbij hospitality centraal staat. Onze destination weddings zijn ware belevenissen waarmee we jullie verhaal op een bijzondere en persoonlijke manier vertellen. Zo kunnen jullie de liefde vieren, omringd door diegenen die jullie het nauwst aan het hart liggen.

 

We besteden een enorme hoeveelheid liefde, moeite en tijd aan elke destination wedding en we differentiëren ons dan ook door een uiterst persoonlijke aanpak waarbij we jaarlijks slechts een beperkt aantal koppels van dienst zijn.

 

Elk wedding weekend creëren we volledig op maat en voor ieder bruidspaar gaan we op zoek naar unieke locaties en de beste lokale leveranciers die in jullie verhaal passen... of het nu gaat om een Italiaanse borgo, een Spaanse cortijo of een Franse château. Ons doel is dat jullie en jullie gasten een onvergetelijke ervaring hebben waar voor altijd over zal nagepraat worden.

Wil je graag met ons samenwerken, maar kom je graag eerst meer te weten over mijn werkwijze, visie en missie? Download dan snel de brochure!​

82-824638_apple-phone-png.png
 • Hoeveel bedraagt de investering om JOYEUX in te schakelen voor een destination wedding?
  Elk koppel heeft andere behoeften en daarom maken wij onze offertes steeds op maat na een kennismakingsgesprek. JOYEUX kan jullie reeds vanaf 5.800 euro ondersteunen in de A tot Z planning van jullie destination wedding.
 • Hoeveel ervaring hebben jullie in het organiseren van destination weddings?
  JOYEUX bestaat sinds eind 2016, wat maakt dat we dit jaar reeds 7 jaar actief zijn in de huwelijksbranche. Bovendien deed Joyce als enige Belgische destination weddingplanner ervaring op in zowel hospitality, de eventindustrie, de reissector én de huwelijksbranche - en dat sinds 2009.
 • Hoeveel kost een destination wedding?
  De destination weddings die JOYEUX organiseert kosten gemiddeld 50 à 80.000 euro. Dit kan uiteraard variëren en veel hangt af van een aantal factoren. De bestemming Het aantal gasten Het gewenste type locatie De cateringformules De accommodatie en het transport voor jullie gasten (betalen de gasten deze zelf of nemen jullie deze kost voor jullie rekening?) Indien jullie met ons in zee willen gaan, werken wij met budgetten vanaf 30.000 euro en een gemiddeld budget van 800 à 1000 euro per aanwezige gast voor het gehele wedding weekend. Het kan handig zijn om reeds een budget in gedachten te hebben vóór het inplannen van een kennismakingsgesprek.
 • Organiseren jullie ook huwelijken in België?
  Ons hart en expertise ligt bij buitenlandse wedding weekends, maar we staan ook open voor bijzondere bruiloften in België waarbij kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. We bekijken graag of we jullie kunnen bijstaan, afhankelijk van de meerwaarde die we jullie kunnen bieden. Vergen jullie ideeën uiterst creatief denkwerk en logistieke uitdagingen en kiezen jullie voor een premium ervaring met focus op hospitality en beleving? Neem dan gerust contact op.

Jouw weddingplanner in boekformaat.

Neem je liever zelf de touwtjes in handen, maar wil je toch graag rekenen op de expertise van een weddingplanner? Shop dan het boek "The Wedding Plan", in samenwerking met Uitgeverij Lannoo!

The Wedding Plan cover-LANNOO- (1).jpg

14 JAAR ERVARING

Nergens kan je rekenen op zoveel expertise van zowel de reisindustrie als de evenementensector én de huwelijksbranche.

39 LANDEN

Op zoveel verschillende bestemmingen hebben we reeds events en huwelijken georganiseerd.

DUURZAAMHEID

We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken daarom voornamelijk met lokale leveranciers

OPEN COMMUNICATIE

Onze mentaliteit is down-to-earth en we hechten belang aan wederzijds vertrouwen en een eerlijke, open manier van communiceren.

bottom of page