WEDDINGCOACH

Wat?

Tijdens 4 sessies worden jullie persoonlijk begeleid in de organisatie van jullie huwelijksdag. ​Geen vraag blijft onbeantwoord en jullie krijgen een zee van informatie die jullie enorm veel tijd, frustratie én geld zal besparen. Hebben jullie geen budget om heel de organisatie uit te besteden maar willen jullie wél persoonlijke begeleiding en weten hoe je dat pinterest-bord nu juist tot leven doet komen? Deze sessies bieden een schat aan informatie en zullen jullie ongetwijfeld als een enorme meerwaarde ervaren!

Jullie krijgen een prachtig werkboek mee om notitie te nemen van heel het proces en om met behulp van mijn methode de volledige controle te krijgen over de organisatie van jullie huwelijk!

Sessie 1:

Samen kijken we waar jullie op dat moment staan met de planning en jullie ontvangen meteen enkele handige tools, waaronder een uitgebreide checklist en een budgetplan. We bespreken concreet hoe deze tools te gebruiken, hoe je de zoektocht naar dé perfecte leveranciers inzet en hoe jullie een snelle start kunnen maken voor de planning van jullie huwelijk.

Na afloop krijgen jullie een persoonlijk actieplan toegestuurd en geef ik jullie alvast huiswerk mee voor de volgende sessie: namelijk het maken van een eerste versie van jullie moodboard.

Sessie 2:

Tijdens een tweede sessie bekijken we de vorderingen en geef ik jullie advies voor de volgende stappen in de planning.

We verdiepen ons ook in het verantwoord gebruik van Pinterest en Instagram voor het creëren van een moodboard. Ik leer jullie de tips & tricks voor het uitkiezen en combineren van texturen en kleuren én het ontwerpen van een stylingplan dat een impact maakt. We doorlopen ook een checklist met alle benodigdheden die je zal moeten voorzien én hoe je dat allemaal logistiek zal moeten verwezenlijken.

Ik help jullie tot slot op weg met het maken van een draaiboek met de nodige template. 

Sessie 3:

In de voorlaatste sessie bekijken we het door jullie gemaakte stylingplan en stuur ik bij waar nodig. 

We vervolledigen ook samen het draaiboek en kijken welke zaken jullie nog dienen af te vinken op jullie to-do-lijstje.  Ik leer jullie ook jullie leveranciers zodanig te briefen, zodat iedereen weet wat te doen en op welk moment zodat jullie zonder enige stress naar jullie grote dag kunnen toeleven.. 

Deze sessie is ook hét gewezen vraag-en-antwoord-moment voor alles wat nog openstaand is.

 

Sessie 4:

In de laatste sessie laat ik jullie aan het woord en wil ik graag weten wat er allemaal geregeld is, hoe jullie dagverloop zal zijn en wie welke rol zal spelen op jullie grote dag. Ik moedig zeker ook aan  tevens tot 2 vriend(inn)en en/of familieleden uit te nodigen die jullie een handje kunnen toesteken op jullie grote dag. We overlopen samen de gehele planning, en ik geef jullie nog een aantal laatste waardevolle tips mee, zodat jullie werkelijk op alles voorbereid zijn en optimaal kunnen genieten.

Tot slot:

De dag voor jullie huwelijksdag bel ik jullie nog even op om te kijken of alles volgens planning is en beantwoord ik, indien nodig, nog openstaande vragen. 

Voor wie? 

Voor bruidsparen die graag zelf de touwtjes in handen nemen, maar een duidelijkere structuur wensen in het planningproces. "Hebben we wel aan alles gedacht?" of "Zijn we wel goed bezig?", zijn vragen die bij menig bruidspaar naar boven komen. JOYEUX maakt het jullie overzichtelijker en haalt zaken aan waar jullie wellicht nog niet aan gedacht hadden, wat onnodige stress bij jullie wegneemt.

Wanneer? 

We plannen de sessies in na een eerste kennismaking via zoom. 

Prijs?

€ 545* (pakketprijs) voor 4 sessies inclusief USB met allerlei handige tools en een gepersonaliseerd werkboek

TIP - De wedding workshop kan je ook als kadootje schenken aan een toekomstig bruidspaar.  We zorgen voor een mooi verpakte kadobon om af te geven.

*Exclusief verplaatsingskosten. De bijzondere vrijstellingsregeling van BTW is van toepassing