top of page

SHANA & SÉBASTIEN

LIVED HAPPILY EVER AFTER.

Toen dit ontzettend fijne koppel mij contacteerde, was ik hoogzwanger van mijn zoontje. Met mijn laatste krachten, amper twee dagen voor de bevalling, zorgde ik nog voor de nodige offerte-aanvragen voor hun feest dat het jaar nadien zou plaatsvinden. 

Shana en Sébastien hoefden niet lang te twijfelen: Ze gingen trouwen op het idyllische Strantwerpen en ze kozen mij als hun weddingplanner. Wat een geweldige eer. 

Een feest dat "Ibiza" uitademt. En dat liefst met de nodige luxe, goudaccenten, weelderige bloemen en geometrische vormen. Ik geef stiekem toe dat ik met de styling van dit trouwfeest mijn eigen droomhuwelijk aan het plannen was. Want werkelijk álles dat op het Pinterest-bord van Shana stond, had ik al jaren stiekem op het mijne gepind (Ja  - ik ben zelf niet getrouwd. En ja - ik heb wél al een Pinterest-bord voor áls die dag ooit komt! Duh.).

En toen was het zo ver. Begin juni. De pioenen heb ik nog nooit zo mooi in bloei zien staan en hun bijzondere kleur maakte de styling helemaal áf. Maar oh - die dreigende wolken en dat hevige windje in de ochtend zouden wel eens roet in het eten kunnen gooien. Halsoverkop hebben we achter de schermen wat plannen moeten omgooien, maar verder verliep alles perfect.

 

Oh - die ceremonie - prachtig geschreven door Elke van Fairytale Moments en op een sprankelende manier gebacht door haar collega Vera. Het mooie sprookjesverhaal van Shana & Sébastien dat me wel een traantje deed wegpinken...

...en dat plotseling onderbroken werd door een hevige onweersbui. Die duurde gelukkig niet langer dan amper vijf minuten. Shana, Sébastien en hun gasten stonden lekker knus te schuilen, terwijl mijn team en ik er voor zorgden dat alle stoeltjes weer droog waren, zodat de gasten opnieuw konden plaatsnemen voor het vervolg van de ceremonie onder de stralende zon die weer tevoorschijn kwam.

Onder luid applaus werden de lovebirds officieus verklaard tot man en vrouw. Daarna volgde een apero-momentje waarin Sébastien het woord nam om de gasten te verwelkomen en hij mij ook bedankte voor de samenwerking. Voor mij absoluut een kippenvelmomentje. Ik heb er immers zo lang met hen samen naar toe gewerkt.

Na heerlijk tafelen tijdens het diner, verzorgd door Hendrickx Feesten, was het vooral genieten van een prachtige "golden hour" en de glimmende weerspiegeling van de avondzon op de Schelde. 

Kort na de zonsondergang - want Shana & Sébastien wilden niet dat het té lang duurde vooraleer het feest zou losbarsten -  was het tijd voor de openingsdans in het mooie paviljoen van Strantwerpen. En dan: 't dak eraf. Tijd voor een fantastisch feest.

Foto's en Video: Miro Photography

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2
bottom of page