Joyce - Plan-8.jpg

HÉT ULTIEME WEDDINGPLANNING BOEK

PLAN.

Creëer zélf het huwelijk van jullie dromen, met de expertise van een weddingplanner.

 

Plan is een passieproject waaraan ik uit mijn twaalf jaar ervaring als event- en weddingplanner ruim tweeënhalf jaar met enthousiasme gewerkt heb. 

 

Het boek omvat alle informatie die je nodig hebt om zélf aan de slag te kunnen gaan met het plannen van je huwelijk. Geen verrassingen. Geen maandenlange research. Want door dit boek aan te schaffen, doe je jezelf alle kennis van een professioneel weddingplanner cadeau. En die is geweldig veel waard.

Je bent daarnaast ook gewapend tegen alle valkuilen in het plannen van je huwelijk en kan aan de slag met de ervaring die je anders zelf onmogelijk zou kunnen opdoen.

 

Van het bekomen van een feilloze planning tot een coherente styling: dit boek heeft het écht allemaal. Mis het dus niet!

Neem nu jouw eigen "weddingplanner" aan een prikje onder de arm. 'PLAN.' omvat namelijk alle kennis van een professioneel en ervaren weddingplanner voor een hele kleine fractie van de prijs van de diensten.

Dit boek is een exclusieve limited edition, uitgegeven in een beperkte oplage.

In de week van 6 april werd het opgenomen in de 'Love List' van Flair (editie met de huwelijksspecial met Bab & Vincent).

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

What are you waiting for? Start nu met het plannen van de allermooiste dag van jullie leven!