top of page

DESTINATION WEDDINGS

JOYEUX neemt jullie mee op een magische reis naar de meeste pittoreske oorden en tot de verbeelding sprekende locaties. Met een hogeschooldiploma Toerisme- en Hospitalitymanagement op zak en meer dan twaalf jaar ervaring in de reissector, evenementensector en huwelijksbranche, is Joyce de ideale partner-in-crime om onder de arm te nemen voor jullie destination wedding.

Trouwen in het buitenland brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen wordt het een intiemere beleving, maar ga je ter plaatse ook meer value-for-money krijgen bij het maken van de juiste keuzes. JOYEUX begeleidt jullie graag in het maken van deze keuzes.

We zorgen voor een perfecte A-tot-Z-planning in samenwerking met uitstekende lokale partners en kunnen jullie ook begeleiden in tal van andere zaken. Zo hebben we connecties in de reiswereld waardoor we kortingen voor accommodatie kunnen bedingen, lounge-access op de luchthaven kunnen regelen en ook kunnen instaan voor alle andere transport en logistiek ter plaatse. Bovendien zullen jullie gasten ook niets te kort komen en begeleid worden in deze magische reis die ze met jullie zullen ondernemen.

Kiezen jullie voor een verre bestemming? Dan nemen we ook graag de visumaanvragen (voor jullie en/of jullie genodigden) uit handen.

Er zijn geen beperkingen wat betreft bestemmingen, gezien het wereldwijde netwerk waarover JOYEUX beschikt. Wel zijn er enkele favoriete bestemmingen waarin we gespecialiseerd zijn, waaronder;

- Frankrijk

- Spanje

- Portugal

- Italië

- Malta

- Slovenië

- Kroatiê

- US (New York, Miami, Las Vegas)

- Panama

- Costa Rica

- Mexico

- Mauritius

- Thailand

- UAE

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend.

bottom of page